Toekomstige Producties?

Zomer 2024?

Tobias en de Toverspiegel

Geïnspireerd op de verhalen van vertelopa Peter Millenaar sr. 

Geschreven door Vincent Knuever

Tobias vindt bij Opa een bijzondere spiegel, een zogeheten Toverspiegel. Samen met Opa stapt hij door de spiegel en ze komen in een bijzondere wereld terecht! Hier ontmoeten zij de vreemde en eigenzinnige Hoedeman en zijn vrouw Doekje. Tobias en Opa lijken vast te zitten in deze bijzondere wereld en moeten hun weg terugvinden.

Een voorstelling voor het jonge kind, waar kinderen mee mogen gaan ervaren, hoe leuk het is om een rol te spelen. Zet een hoed op en je kunt zijn wie je wil!

Najaar 2023 Sinterklaas en de slapeloze nachten,

Geschreven door Hubertine van de Biggelaar.

Regie Vincent Knuever

Het belooft weer een doldwaze voorstelling te worden, want op het kasteel van Sinterklaas gebeuren weer hele vreemde dingen, maar is alles wel wat het lijkt? Een verhaal dat omgaat met het thema bang zijn in het donker. Het zal weer een voorstelling worden zoals je gewend bent van ons. Vol rare capriolen, bekende en nieuwe liedjes en natuurlijk onze vaste figuren en weer nieuwe gezichten. Het uitje van de sinterklaasperiode!

Najaar 2024 Productie voor 80 jaar bevrijding

September 2024 vieren we dat Brabant 80 jaar bevrijd is. In samenwerking met het Museum Bevrijdende Vleugels zijn we hard aan de slag om daar een eerbetoon aan te geven door middel van een theaterexperience. Wil jij meedoen? Meespelen of achter de schermen helpen? Wilt u dit project sponsoren? of wilt u meer informatie? Mail dan naar: Theaterexperience@Theaterbest.nl

Acteren is het kind in jezelf blijven zoeken